logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2021-01-06 10:54
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Budakeszi
0 Ft
FélárasHirdetések365 -(Újság, Online stb)- HU
FélárasHirdetések365 ➡ Napi Tippek Újság, online ... 3.155 településen! MOBIL INFO: +36(20)3820028 (Vörös Gyula elérhetőségein) ►Aktuális Lehetőségeket ►Keresel v. Kínálsz? ►Aktuális Munkatársakat ►Keresel v. Kínálsz? terminusok@gmail.com CSELEKVŐ Programok 2021 ➡ ➡ Neked is ➡ https://bit.ly/2CgI0OI

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-10-23 14:36
Velence
19 900 000 Ft
Velencei Tónál ÚJ 7 lakásos társasház épü
Velencén, ÚJ 7 lakásos társasházban lakások leköthető! Velencén, 7 lakásos társasházban, lakások leköthető! Földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek. Emeleti lakások nagy intim teraszokkal rendelkeznek. Lakások elosztása megfelelően biztosítsa a tulajdonosoknak az intimitás szabadságát. Lakása, legyen a nyaralója is... gondolattal. FIZETÉSI ÜTEMEZÉS : 1. Standard fizetési konstrukció 10% foglaló a szándéknyilatkozat aláírásakor 35% a jogerős építési engedélykor 50% a szerkezetkész állapot elérésekor 5% műszaki átadáskor 2. Kedvezményes fizetési konstrukció Megállapodás szerint. Nyitottak vagyunk egy egyedi fizetési konstrukcióra, közös megegyezéssel. Már egy lakásunk elkelt! Több infó, vagy követhető a Velence Sunrise Társasház Facebook ! Vagy a Budaingatlanház weboldalon.

Feladva:2018-06-17 07:02
Velence
245 000 000 Ft
KÖZVETLEN VELENCE-TAVI, MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍT
MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, MINŐSÉGI ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT, EGYSZINTES, ÖNÁLLÓ, KÖZVETLEN VÍZPARTI CSALÁDI HÁZ! Velencén, magánúton megközelíthető, zárt lakóparkban ELADÓ egy bruttó 300 nm-es teraszkapcsolatos nappali + 4 szobás, dupla komfortos, közvetlenül a Velencei-tó partján fekvő, egyszintes családi ház a hozzátartozó 2000 nm-es összközműves telken. Az épület jellemzői: nettó 258 nm-es lakóterület, PH-38-as blokktéglából épült, rajta 2 cm-es vakolat, cserépfedés, a lábazaton 2-4 cm-es dísztégla burkolat, fából készült minőségi, szigetelt nyílászárók. A ház fűtése kondenzációs kazánról működik, padlófűtéssel és radiátoros hőleadással. Belső elrendezése kiváló. A tágas és egyedi nappali ékessége a bárpult és a kávézó,- reggeliző sarok valamint a szépen megépített kandalló. A közösségi helyiségektől jól elkülönül a két hálószoba, a dolgozó és a vendég szoba. A minőségi beépített, cseresznye konyhabútor a beépített gépekkel a vételár részét képezi. Az egyik fürdő zuhanyzós, míg a másik süllyesztett káddal, dupla mosdóval készült. Extrák: a cseresznye nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a beltéri ajtók gyönyörű minőségi üveggel díszítettek, bárpult, kávézó sarok, feliratozott kapcsolók, beépített gardróbok, rejtett, spotlámpás világítás, egyedi belmagasság, elektromos redőny a terasz ajtón, klíma, HD-kamera rendszerrel felszerelt távfelügyeletre bekötött riasztó, kétállásos garázs, elektromos kapu és garázsajtó, polikarbonáttal fedett terasz, automata öntöző rendszer mely fúrt kútról működik. Alacsony fenntartási ktg., az ablakokon zsalugáterek, közvetlen vízparti telek. A ház egyedi hangulatát nem lehet átadni azt érezni kell! Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a minőség, a praktikum az egyediség, a harmónia. Aki ideköltözik igazi otthonra talál és úgy érezheti, hogy egész évben nyaral. Érdeklődés esetén várom hívását!

Feladva:2018-04-17 13:58
Velence
0 Ft
Pénztárosi állás szezonra
Velencei Vizi Vár strandra szezonra pénztárost keresek. Érdeklődni telefonon vagy imaélen. Önéletrajz szükséges

Feladva:2018-03-08 13:00
Velence
219 000 000 Ft
Közvetlen Tóparti ház Velencén!!
A velencei tó partján, exkluzív 4 szoba nappalis családi ház teljes berendezéssel együtt kategóriájában a legjobb áron eladó! Az ingatlan kiváló infrastruktúrájú helyen, a Korda nyaraló szomszédságában, a Velence korzó és a wakeboard pályától az M7 pályától mindössze 4-500 m-re helyezkedik el. Az Ön csodálatos új otthona Velencén a Kemping utcában, zárt lakóparkban található a ház 2004-es porotherm 38-as téglából épült ,folyamatosan karbantartott, parkosított kertje gondozott,öntözőrendszerrel kiépített. Az ingatlan fűtése kondenzációs gázkazánról megoldott ,padlófűtés és radiátoros fűtés kombinációja. Az épület földszintes amiben 2 hálószoba,vendégszoba, dolgozószoba,nappali, 2 db tároló,mosókonyha, 2 db fürdő, 2 db közlekedő, előszoba, 2 db Wc, reggeliző terasz, konyha-étkező, kamra, garázs. Az ingatlant kamerás riasztórendszer védi ami biztonsági szolgálathoz bekötött. Nem egy házat hanem egy életre szóló élmény adunk Önnek, szeretettel.

Feladva:2017-11-09 23:41
Velence
30 000 Ft
Sármos, fekete bárpult
Nem fiatal, de jó karban lévő, sármos bárpultunkat eladnánk valakinek, aki hasznát is venné, hisz nyakunkon a szilveszter. Szeretjük, jól néz ki, de egyáltalán nem használjuk, csak a port törölgetem róla időnként. A szétszedésben és a szállításban sajnos nem tudok segíteni, ehhez kell majd egy ügyes fiú (vagy lány).